EyeSTAR lasik institute for laser vision correction

Welkom op de site van het EyeSTAR LASIK instituut!

10 redenen om voor EyeSTAR LASIK Institut te kiezen:

1. Het EyeSTAR Lasik Instituut is de enige oogkliniek in Turkije uitsluitend gespecialiseerd in refractieve chirurgie.
2. De meeste ervaring (om te beginnen met laser nummer 001)
3. Onze behandelingen zijn bewezen veilig
4. Persoonlijke benadering (10 patiëntenmaximum per dag)
5. De beste apparatuur in de markt
6. Expertise en medische integriteit centraal
7. Dezelfde oogarts van vooronderzoek tot controle
8. Objectief advies over de beste behandeling
9. Reputatie op het gebied van onderzoek en wetenschap
10. Prijs is inclusief alle zorg die bij de behandeling hoort. (Voor maar 30% van de kosten die U heeft in Nederland kan U een laseroperatie ondergaan bij het EyeSTAR LASIK Institut met de nieuwste technologieen en de beste begeleiding.)

Uitstekende resultaten
Of het nu om bijziend of verziend gaat, wij gebruiken alleen maar de modernste technieken om uw gebrekkig zicht te behandelen. Na een persoonlijk en individueel vooronderzoek word vastgesteld welke behandelmethode voor U het meest geschikt is. U zult de best mogelijke behandeling voor uw ogen krijgen.

EyeSTAR LASIK Institute laser floorEerste klas service
Nadat U contact met ons heeft opgenomen staat ons team 24 uur per dag tot uw beschikking. Wij zullen U over uw ogen, behandel methoden, reserveringsmogelijkheden, hotels, de organisatie hier in Istanbul en het verloop van de operatie uitvoerig informeren. Wij zullen alles voor U organiseren.

Indviduele zorg
U word vanaf de aankomst tot uw terugvlucht door een van onze medewerkers begeleidt. Alle transfers in Istanbul worden door ons eigen team uitgevoerd. U kunt 24 uur per dag een medeweker van onze kliniek bereiken. De EyeSTAR Team spreken perfect Duits, Engels, Frans, Japans, Bulgaars, Russisch, Roemeens, Italiaans, Spaans en Servisch.

EyeSTAR LASIK Eyetracker

De Technologie
EyeSTAR LASIK Institut beschikt over de meest geavanceerde apparatuur op lasergebied. Er wordt gewerkt met de meest accurate en ultramoderne 400Hz flying Allegretto Eye-Q flying spotlaser, ontwikkeld door de firma Wavelight. Deze laser is speciaal ontwikkeld met en voor oogchirurgen om het hoogste niveau van veiligheid en kwaliteit te waarborgen voor de patiënt. Mocht u meer over onze technologie willen weten, klik dan hier.


Tel.: 0090-212-361-5000                Fax: 0090-212-361-6040
Tel/24 uren 0090-533-484-4944 
of 0090-532-353-9604

 

 

 Sinds kort hebben wij een overeenkomst afgesloten met Corendon Vliegvakanties om vliegtickets en hotels te boeken in Istanbul.
Met deze fantastische aanbieding regelt u zelf de reis ten behoeve van uw gezondheid zonder tussenpersoon of bedrijf die zich bezig houdt met gezondheidstoerisme. En het bespaart u veel geld om via Corendon van een prachtige zonvakantie te genieten.
Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de contactpersoon mrs Figen Hortoglu. U kunt haar bereiken op het telefoonnummer 023-5268979 of u kunt kijken op de website www.corendon.nl/eyestar. Omdat Eyestar voorrang zal verlenen aan klanten die op deze manier hun reservering willen maken hoeft u niet te aarzelen en kunt u de reis boeken.
U zult versteld staan als u merkt hoe makkelijk en hoe snel het zal gaan.

Copyright © 2007 EyeSTAR LASIK Institute®