lasik patient stories
lasik FAQ
lasik in Istanbul

EyeSTAR LASIK Institute Kosten voor en nadelen

We hebben een speciaal pakket samengesteld om uw verblijf in Istanbul zo aangenaam mogelijk en probleemloos te laten verlopen.

  • Laseroperatie voor beide ogen
  • Alle voor en na onderzoeken
  • Alle tests
  • Hotelreservering in Istanbul
  • Begeleiding vanaf aankomst tot vertrek
  • Alle benodigde medicijnen
  • Gedurende 5 jaar gratis na-controles in onze kliniek
  • Levenslange garantie op een nabehandeling indien dit noodzakelijk is.

Voor verdere informatie over dit paket kunt u een mailtje opsturen naarl info@lasikinistanbul.com of per Telefoon 0090-212-361-5000.

Belangrijk : Vergeet niet uw lenzen uit te doen. Met zachte lenzen minstens 3 dagen (meest ideale 1 week) en met harde lenzen moet u ze minstens 4 weken van te voren uit doen

Vele mensen vragen zich af waarom de laserbehandelingen veel lager zijn dan in Nederland. Zelf met vliegtickets, transfers en hotelkosten en andere kosten is het in Nederland nog drie keer zo duur.

De reden dat het veel goedkoper is, is dat de levensstandaard, personeelsuitgaven, belastingen, huur, elektrisch enz. veel lager zijn dan in Nederland . Een laserbehandeling is niet iets waar we op kunnen bezuinigen omdat alles volgens bepaalde standaard moet lopen.

In de ooglaser markt ligt een directe relatie tussen kwaliteit en prijs. Lasik is een behandeling met een varierende kwaliteit. Top chirurgen met veel ervaring en expertiese hebben vaak hogere prijzen wat overeenkomt met de ervaring die zij hebben. Er wordt tegenwoordig veel reclame gemaakt door klinieken en chirurgen waar u behandeld kunt worden voor hele lage prijzen . Dit komt overeen met de service en de kwaliteit die zij geven. Veel klinieken zijn trots op het aantal van hun patiënten, wij zijn trots op onze resultaten. Jammergenoeg heb je op het moment in Turkije “discount klinieken” waar de laserbehandeling niet op de juiste manier wordt uitgevoerd. Er zijn bijvoorbeeld bepaalde mesjes die gebruikt worden tijdens de laserbehandeling, deze mesje mogen maar een keer gebruikt worden. Vele klinieken gebruiken deze een hele dag of soms nog langer. Wij raden u daarom aan niet alleen naar de prijs te kijken en alles goed te bespreken voordat naar Turkije komt.

Wij denken dat de oogchirurgie niet een plaats is waar u “de laagste” prijs zou kunnen krijgen. U kunt als u bril niet goed is, of als u lenzen niet goed zijn ze weggooien maar zo gaat het jammergenoeg niet na een slechte laser behandeling. 

 

 

 

 

 

 
Copyright 1995 - 2005