lasik patient stories
lasik FAQ
lasik in Istanbul

Kaart


EyeSTAR LASIK Institute Wavelight Allegretto Wave Eye-Q Family

Waarom EyeSTAR ?
EyeSTAR LASIK Institute laser floor

De meeste oogklinieken zijn trots op het aantal lasik behandelingen die zij dagelijks doen, wij zijn trots op onze resultaten. Ons doel is u een uitstekend gezichtsvermogen te bieden met een vriendelijke en hulpvolle verzorging. We proberen zoveel mogelijk tijd aan onze patienten te besteden en alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden zodat de patient zich er zeker van bij voelt om de behandeling te laten doen. Patienten verzorging is bij ons het belangrijkst, we proberen al uw vragen te beantwoorden. Onze web site is ontworpen om u de informatie te geven die u nodig heeft bij het beslissen. Onze gehele organisatie is gebaseerd op goede patienten verzorging.


Ervaring
Onze chirurgen zijn gespecialiseerd de chirurgie van de ooglaser. De resultaten van EyeSTAR chirurgen liggen hoger dan van de meeste specialisten. 95% van haar patienten zien 20/20 of 20/25 na een Laserbehandeling. De normale standaard ligt op 20/40. Door haar uitmuntende resultaten komen patienten vanuit heel Turkije, Europa en zelf de Verenigde Staten om door EyeSTAR behandeld te worden.

EyeSTAR LASIK Institute laser floor loungePersoonlijke benadering
Klantvriendelijk heid staat bij EyeSTAR voorop. De sfeer in het centrum is erop gericht om u helemaal op uw gemak te laten voelen. Onze mensen nemen royaal de tijd voor u en u zult ervaren dat de benadering heel persoonlijk is. Kortom: hoewel de ooglaserbehandeling een medische ingreep is die door een professionele oogchirurg wordt uitgevoerd, doet de sfeer bij het EyeSTAR in niets denken aan een ziekenhuis. Bij EyeSTAR vindt u dus wel de professionaliteit, maar niet de onpersoonlijkheid van een ziekenhuis.

EyeSTAR LASIK Institute Wavelight Allegretto Wave Eye-Q EyetrackerTechnologie
Sinds 2004 is EyeSTAR LASIK Institut de eerste praktijk die refractieve laseroperaties uitvoert met de nieuwe WAVELIGHT ALLEGRETO WAVE Eye-Q excimer laser in zijn oogartsenpraktijk in Istanbul. Met deze nieuwe laser, die alle kwaliteiten van de alom geprezen ALLEGRETTO WAVE overneemt, wordt een nieuwe stap gezet in het verfijningsproces van laser oogcorrecties. Het doel is om zowel chirurg als patiënt de hoogst mogelijke veiligheid en betrouwbaarheid te bieden in het domein van de refractieve oogchirurgie. Mocht u meer over onze technologie willen weten, klik dan hier.

Meer over EyeSTAR LASIK Institut:


EyeSTAR LASIK Institute patient lounge


Kaart

Ons Addres:

EyeSTAR LASIK Institute,
Cumhuriyet Caddesi Ceylan Apt., No:27/1-2
Taksim - Istanbul
Voor vragen en informatie
+90 212 361 50 00 (PBX) en +90 212 361 60 40 (Fax)
i
nfo@eyestar.us


Courtesy of Istanbul Buyuksehir Belediyesi

Copyright© EyeSTAR 2003