lasik patient stories
lasik FAQ
lasik in Istanbul
EyeSTAR LASIK Institute in Istanbul Team

EyeSTAR LASIK Institute Operating Room

 

Persoonlijke benadering
Klantvriendelijkheid staat bij EyeSTAR voorop. De sfeer in het centrum is erop gericht om u helemaal op uw gemak te laten voelen. Onze mensen nemen royaal de tijd voor u en u zult ervaren dat de benadering heel persoonlijk is. Kortom: hoewel de ooglaserbehandeling een medische ingreep is die door een professionele oogchirurg wordt uitgevoerd, doet de sfeer bij het EyeSTAR in niets denken aan een ziekenhuis. Bij EyeSTAR vindt u dus wel de professionaliteit, maar niet de onpersoonlijkheid van een ziekenhuis.
 
Het EyeSTAR houdt zich nauwgezet aan de strikte protocollen die zijn opgenomen in de "Consensus Refractiechirurgie". Deze consensus is opgesteld door het American Academy of Ophthalmology (AAO) waarbij onze oogchirurgen zijn aangesloten. Waar nodig heeft EyeSTAR deze protocollen zelfs nog aangevuld met eigen protocollen. Alles is erop gericht uw kostbare ogen de groots mogelijke veiligheid te bieden!


Kans op fouten vrijwel nihil
In het EyeSTAR werken steeds dezelfde mensen samen in een hecht en relatief klein team. Dit maakt de kans op medische fouten, zoals het toepassen van een verkeerd behandelprofiel, al veel kleiner. Om elk risico op persoonsverwisseling uit te sluiten, neemt de behandelende oogchirurg bovendien direct vóór de ingreep nauwgezet een checklist met u door en is uw dossier voorzien van uw foto.

Geen wachtlijsten
Het ontbreken van een wachtlijst is een ander groot verschil met veel ziekenhuizen. In de praktijk betekent dit echter niet dat u bij wijze van spreken meteen morgen onder de laser kunt. EyeSTAR bereidt elke behandeling heel zorgvuldig voor, wat natuurlijk tijd kost. Met de hele procedure, van voorlichting tot nazorg, kunt u echter op elk gewenst moment beginnen.

EyeSTAR werkt uitsluitend met een vast team van ervaren oogchirurgen en specialisten en beschikt over zeer geavanceerde apparatuur.

EyeSTAR LASIK Institute's laser